HomeNieuwsBizarSophie probeert man te wekken voor een stoeipartij maar eindigt in een...

Sophie probeert man te wekken voor een stoeipartij maar eindigt in een rolstoel

De 40-jarige raakte verlamd na een val uit het bed, haar leven is sindsdien nooit meer hetzelfde geweest.

Sophie, 44, en Guy, 53, waren smoorverliefd toen de tragedie zich voordeed. Terwijl ze hun eerste huwelijksverjaardag vierden, kreeg Sophie een plotse drang en probeerde haar echtgenoot wakker te maken door aan weerszijden van hem te springen. Maar helaas, ze viel heel ongelukkig uit bed. “Ik denk dat ik mezelf knock-out geslagen heb,” vertelde ze The Sun. Ze werd wakker op de vloer met het gevoel dat haar benen erg koud waren. Ze kon ze niet bewegen. “Ik probeerde mezelf aan het bed op te trekken… en toen moet ik gevallen zijn en het bewustzijn weer verloren hebben,” zei Sophie.

Dood gewicht

Pas rond 2.30 uur, toen Guy opstond om naar het toilet te gaan, merkte hij dat Sophie niet meer naast hem lag. “Ik was dood gewicht,” voegt de 40-jarige eraan toe. Guy droeg haar naar bed en ze gingen weer slapen.

Maar ’s morgens, toen Sophie opstond om naar haar werk te gaan, besefte ze dat ze zich nog steeds niet kon bewegen. Guy bracht haar onmiddellijk naar het ziekenhuis. Daar vernam Sophie dat haar ruggenmerg bij de val was beschadigd, in verschillende wervels van de wervelkolom. Zij is enkele maanden in het ziekenhuis opgenomen en wordt al twee jaar geopereerd. Maar ze zal nooit meer kunnen lopen…

“Ik zie er niet meer uit als mezelf, ik haat het om in de spiegel te kijken. Ik val uit elkaar,” vertelde Sophie aan de Britse krant. De moeder van drie kinderen is nu niet in staat om voor zichzelf te zorgen. Om wat minder afhankelijk te zijn, zamelt de 40-jarige donaties in om een driewielige scooter en aan haar handicap aangepaste kleding te kopen.

Lees ook: Experts waarschuwen: “Seks op de zetel is gevaarlijk”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels