HomeNieuwsBizarSmakelijk. Zwangere vrouw krijgt schoonmaakmiddel bij McDonalds

Smakelijk. Zwangere vrouw krijgt schoonmaakmiddel bij McDonalds

Het zal je maar overkomen. Een zwangere Canadese vrouw bestelde bij McDonalds een koffie, maar toen ze van haar van beker wilde drinken trok ze grote ogen. Ze had schoonmaakmiddel gekregen in plaats van een latte. 

De vrouw is 32 weken zwanger van haar derde kind en was onderweg naar een basketbaltoernooi met haar zoon, toen ze besloten even te stoppen langs McDonalds. Sarah Douglas bestelde een latte, maar toen ze een slok van het drankje nam besefte ze snel dat er iets mis was. “Ik moest langs de kant van de weg stoppen om mijn mond te kunnen spoelen. Ik heb geen foto genomen, maar ik zag onmiddellijk dat er iets chemisch in mijn beker zat. Het was bruin en doorzichtig”, aldus de vrouw aan de lokale krant.

“Ik ben onmiddellijk terug naar McDonalds gereden. Maar het enige wat ze vroegen was of ik of een nieuwe koffie wilde, wat natuurlijk absurd was. Ik wilde een manager spreken.”

Schoonmaakprocedure 

Uiteindelijk kreeg de vrouw het nummer van restauranteigenaar Dan Brown te pakken. “De machines worden iedere dag proper gemaakt, maar toen mevrouw Douglas langskwam moet er iets zijn misgelopen met de melktoevoer. De juiste schoonmaakprocedures zijn meermaals doorlopen met het personeel en volgens de gezondheidsinspectie is er verder geen reden tot onderzoek”. De man heeft ondertussen ook zijn excuses aangeboden. De zwangere vrouw en haar baby stellen het goed.

Het bericht Smakelijk. Zwangere vrouw krijgt schoonmaakmiddel bij McDonalds verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels