HomeNieuwsBizarPolitie betrapt man met meer dan 90 tarantula’s in huis

Politie betrapt man met meer dan 90 tarantula’s in huis

Een man uit Singapore moet diep in zijn buidel tasten nadat de politie zijn liefde voor tarantula’s ontdekte. Hij probeerde eerst de grens over te steken met zes van de exotische soorten. Toen dat niet lukte, brachten de agenten nog eens een bezoekje bij hem thuis waar ze nog eens 92 spinnen aantroffen. 

De Aziatische man liep voor het eerst tegen de lamp op 4 januari 2018. Toen ontdekte de politie zes vogelspinnen tijdens een routinecontrole in Tuas, in Singapore. Hij hoopte er nog gemakkelijk vanaf te komen, maar dat was buiten de agenten gerekend. Ze vertrouwden het zaakje niet en besloten ook een huiszoeking uit te voeren.

92 tarantula’s 

De politie deed er goed aan om een huiszoeking uit te voeren want ze troffen bij de man nog eens 92 vogelspinnen aan. De meeste waren niet giftig en ongevaarlijk, maar een tiental van hun moesten met de grootste voorzichtigheid behandeld worden. De beestjes zijn ondertussen overgebracht naar een dierentuin want in Singapore is het verboden om spinnen bij te houden. De man die komt er niet zo licht vanaf. Hij moet een boete betalen van 12.800 Singaporese dollar, wat ongeveer gelijk staat aan 8.000 euro.

Het bericht Politie betrapt man met meer dan 90 tarantula’s in huis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels