Vind ons op

Zita

Bizar

Schrijfster verbaasd over reacties van getrouwde mannen op lingeriefoto: «Denken ze dat dat geen overspel is?»

Een Australische columniste kon haar ogen niet geloven toen ze een lingeriefoto deelde op Instagram. Opvallend veel getrouwde mannen strooiden plots met complimenten. Het ging zelfs zo ver dat de vrouw van één van hen haar ongenoegen daarover uitte.

Jana Hocking is een journaliste die regelmatig columns schrijft voor news.com.au. Daarin heeft ze het vaak over het feit dat ze al jarenlang vrijgezel is en geen kinderen wil. De 37-jarige blondine merkt dat heel wat getrouwde mannen gefascineerd zijn door haar. Zo deelde ze vorige zomer een lingeriefoto die heel wat reacties uitlokte, maar vooral (80%) van getrouwde mannen. «Ik ga over deze foto dromen vannacht», reageerde een getrouwde man bijvoorbeeld.

Ongepast

De schrijfster uit Sydney vindt het bizar dat getrouwde mannen op zo’n manier reageren en vraagt zich af of ze zelf wel beseffen dat dat niet oké is. Ze werd zelfs al benaderd door een jaloerse vrouw. «Ongeveer 80% van de mannen die reageerden stonden met hun vrouw op hun Instagramfoto. Denken ze nu echt dat het geen overspel of op z’n minst ongepast is om zo’n dingen te zeggen tegen iemand die ze nooit ontmoet hebben?», vertelt ze in Daily Star.

Afreageren

«Er was zelfs een vrouw die mij liet weten dat haar echtgenoot mijn foto opgeslagen had en ze noemde mij daarom een slet. Ik had even onbeschoft kunnen reageren, maar ik ademde diep in en uit en probeerde haar te begrijpen. Ze reageerde het immers af op de verkeerde persoon. Ze was boos dat haar man op Instagram naar andere vrouwen keek en wilde dat anderen zich even slecht voelden als haar», besluit ze.
Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/schrijfster-verbaasd-over-reacties-van-getrouwde-mannen-op-lingeriefoto-denken-ze-dat-dat-geen-overspel

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top