HomeNieuwsBizar’s Werelds eerste bruidsmagazine voor lesbiennes is hier en wij zijn fan

’s Werelds eerste bruidsmagazine voor lesbiennes is hier en wij zijn fan

Dancing With Her is ’s werelds eerste bruidsmagazine voor lesbiennes. Met hun slogan ‘Celebrating women in love’, bundelen Tara Barker en Arlia Hassell foto’s en verhalen van pasgetrouwde koppels. 

Barker en Hassell zijn een Australisch koppel dat vorig jaar hun verloving vierde. Bij het plannen van hun huwelijk, merkte het koppel dat de trouwmagazines voorhanden haast enkel focusten op heterokoppels. Het paar besloot dan om hun eigen magazine te maken met verhalen vol liefde tussen twee vrouwen en de resultaten mogen er zijn.

The moment you realise… you’ve just married the woman of your dreams!

A post shared by Modern Lesbian Weddings (@dancingwithher) on

Legalisatie homohuwelijk

Een leuk extraatje is het feit dat het magazine gebaseerd is in Australië, dat meer en meer neigt naar de legalisatie van het homohuwelijk. “Hoewel in Australië het huwelijk nog niet geslachtsneutraal is, kiezen vrouwen in een lesbische relatie ervoor om hun liefde te vieren en om een verbintenis aan te gaan samen en dat verdient aandacht,” leest het op de site van Dancing With Her.

Verliefde vrouwen vieren

Het magazine is toegewijd aan het vieren van verliefde vrouwen en dat straalt van hun Instagrampagina af. Naast het posten van mooie kiekjes, vind je op hun site ook echte verhalen van echte koppels en tips en tricks voor een bruiloft met twee vrouwen. Wij zijn fan.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels