HomeNieuwsBizarDeze hond met overgewicht gaat op fitnessregime

Deze hond met overgewicht gaat op fitnessregime

Iets waar we het allemaal over eens zijn: gewicht verliezen is niet makkelijk. Dat weet ook Strudel, de 7-jarige golden retriever met een maatje meer. De viervoeter is nu op fitnessregime gezet in de hoop een nieuwe thuis te vinden. 

In tijden van body positivity leren we van ons lichaam houden zoals het is. Natuurlijk, tot je gewrichten beginnen te ontsteken. Dat is het geval bij Strudel, het beestje dat zo’n 37 kilo weegt.

Wanneer haar bejaard baasje stierf, belandde de hond in het asiel. Maandenlang keek ze toe terwijl jongere honden met een betere conditie werden geadopteerd, terwijl Strudel en haar extra kilo’s achterbleven. Toen nam Kindra Powell van Hearts for Hounds Rescue het heft in eigen handen om het beestje van haar overgewicht af te helpen en een nieuwe thuis te vinden.

Zoom Room

Kindra trok naar Zoom Room, een trainingscentrum voor honden. Daar trotseert Strudel wekelijks een heus hindernissenparcours om de extra kilootjes eraf te zweten. Hier doet ze heel erg haar best.

Strudel
Facebook / Zoom Room Virginia Beach

Hier neemt ze even pauze. Exact hoe ons uitje naar de fitness eruit zou zien.

Strudel
Facebook / Zoom Room Virginia Beach

Hou vol, Strudel. Jij bent de motivatie die we allen nodig hebben als we ’s avonds de zetel harder horen lonken dan de looppiste. We wensen je veel succes in de zoektocht naar je nieuwe thuis.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels