HomeNieuwsBizarRonaldo verzamelt razendsnel 9 miljoen likes met schattige foto

Ronaldo verzamelt razendsnel 9 miljoen likes met schattige foto

Cristiano Ronaldo is gesetteld als speler van het Italiaanse Juventus en Instagram heeft het geweten. De Portugese voetbalster postte een foto van zijn vrouw en vier kinderen gehuld in de zwart-witte truitjes van de club en die ging compleet viraal. De post verzamelde in minder dan een dag tijd meer dan 9 miljoen likes.

Het voetbalseizoen in Italië is afgelopen weekend begonnen en daarmee is ook het nieuwe avontuur van Cristiano Ronaldo bij Juventus officieel gestart. Om die gebeurtenis in de verf te zetten plaatste de Portugese doelpuntenmachine een foto van zijn gezin op Instagram. Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez staan te pronken met de vier kinderen van de voetbalster in de kenmerkende zwart-witte truitjes van de club. Drie daarvan kreeg hij met zijn huidige vriendin.

Nog heel populair

Dat de overgang van de aanvaller deze zomer van Real Madrid naar Juventus hem niet minder populair heeft gemaakt, viel te merken aan de vele likes die de foto verzamelde. Zo’n 18 uur nadat hij online verscheen, had het beeld al meer dan 9,3 miljoen likes verzameld.

La famiglia bianconera! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Het bericht Ronaldo verzamelt razendsnel 9 miljoen likes met schattige foto verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels