HomeNieuwsBizarVrouw organiseert Tinderdate met 150 mannen

Vrouw organiseert Tinderdate met 150 mannen

Het zal je maar overkomen: denk je ein-de-lijk een leuke vrouw op Tinder aan de haak te hebben geslagen, blijkt dat er met jou nóg zo’n honderdvijftig tot tweehonderd mannen op dezelfde persoon aan het azen zijn. Het gebeurde zondag op Union Square in New York, waar één vrouw, Natasha Aponte, een enorme groep mannen voor dezelfde date bleek uit te hebben genodigd.

De New York Times bericht over het opvallende voorval. De vrouw zou de afgelopen maanden contact hebben gehad met talloze mannen, al brak ze de gesprekken na enkele berichten alweer af. Toch nam ze recent weer contact op met al haar matches met één simpele vraag: of ze in waren voor een date op het populaire plein in Manhattan. Natasha wou daar afspreken omdat een bevriende DJ er speelde en dan kon ze na afloop iets gaan drinken met de man in kwestie.

Onverwachte competitie

Op het eerste gezicht is er niks bijzonders aan zo’n date, ware het niet dat ze dit met véél meer mannen had afgesproken. Die keken elkaar natuurlijk behoorlijk vreemd aan toen ze niet de enige op het plein bleken te zijn. Nadat de DJ zijn plaatjes had gedraaid (dat gedeelte van het verhaal was dus wél waar) kwam Natasha het podium op om tegen ‘haar mannen’ te vertellen dat ze hen had uitgenodigd voor een wedstrijd. Uiteindelijk liet ze de matches allerlei opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Wanneer ze niet door mochten naar de volgende ronde, werden ze naar links geswipet.

Waarom?

Het is nog onduidelijk waarom Natasha deze ludieke actie tot stand heeft gebracht. Rob Bliss, die eerder een spraakmakende verborgen cameravideo van een vrouw in New York maakte, zou echter het brein achter de actie zijn. Donderdag zal er een video verschijnen waarin hij uitlegt wat de gedachte achter deze groepsdate was. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd.

Bron: Metro Nederland

Het bericht Vrouw organiseert Tinderdate met 150 mannen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels