HomeNieuwsBizarReview van jeans met bizarre uitsnijding gaat viraal: «Gelukkig heb ik me...

Review van jeans met bizarre uitsnijding gaat viraal: «Gelukkig heb ik me daar beneden geschoren!»

Een hilarische review van een jeansbroek van ASOS lokt heel wat reacties uit. Mensen hebben immers hun bedenkingen bij het bijzondere ontwerp.

De Britse komiek Abi Clarke paste onlangs een jeansbroek van omgerekend 44 euro van de Britse online modewinkel ASOS. Het gaat om een ontwerp waarbij er ter hoogte van de onderbuik een grote uitsnijding zit. Clarke lag meteen in een deuk toen ze de broek uitprobeerde. «Gelukkig heb ik me daar beneden geschoren!», proest ze het uit. Maar ze ziet er meteen ook enkele voordelen van in. «Het verlucht wel goed en ik denk dat je zo minder kans hebt op een schimmelinfectie», klinkt het.

Keizersnede

Clarke deelde het filmpje op TikTok, waar het inmiddels al bijna 2 miljoen keer bekeken werd. Er wordt heel wat afgelachen in de reacties, al zouden de meesten de jeansbroek niet meteen in huis halen. «Ze hebben wel een essentieel stuk uit de jeans weggehaald», «Niet ideaal voor mij met mijn moederbuik», en «Het lijkt wel een omlijsting voor het litteken van mijn keizersnede», wordt er onder meer gereageerd.

@abiclarkecomedy

Thank god I shaved. #asos #fashionfails #comedy @maddylucydann

♬ original sound – Abi Clarke

ASOS

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/review-van-jeans-met-bizarre-uitsnijding-gaat-viraal-gelukkig-heb-ik-me-daar-beneden-geschoren

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels