Vind ons op

Zita

Realityster over klein geschapen voetballer: «Toen hij zijn onderbroek uitdeed, hoefde het voor mij niet meer”

Bizar

Realityster over klein geschapen voetballer: «Toen hij zijn onderbroek uitdeed, hoefde het voor mij niet meer”

De Spaanse realityster Mari Cielo Pajares beweert dat ze een avontuurtje had met een Portugese voetballer, maar dat haar zin snel over was toen ze de jongeheer van de man aanschouwde. «Het was veruit de kleinste piemel die ik ooit gezien heb», klinkt het.

Mari Cielo Pajares verwierf in Spanje bekendheid met haar deelname aan ‘La Casa Fuerte 2’, een soort van Big Brother. De 45-jarige actrice bracht onlangs een boek uit: ‘Memoires van een prostituee’. Daarin schrijft ze onder meer over een flirt die ze ooit had met een Portugese voetballer.

Wormpje

Ze noemt hem niet bij naam omdat ze zijn leven niet wil verpesten, maar volgens haar gaat het om een heel knappe man. Ze vertelt hoe ze met hem afsprak en ze door hem gefascineerd was, totdat ze zijn niet zo imposante geslachtsdeel zag. «Toen het bijna ochtend was, vond hij het tijd om samen naar bed te gaan. Hij had indrukwekkend rug -en buikspieren, maar toen hij zijn onderbroek uitdeed, hoefde het voor mij niet meer. Het was veruit de kleinste piemel die ik ooit gezien heb. Ik zou bij het aftrekken een pincet, een microscoop en een gps nodig gehad hebben. Het was net een wormpje dat verloren gelopen was in het Amazonewoud», klinkt het in Daily Star.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/realityster-over-klein-geschapen-voetballer-toen-hij-zijn-onderbroek-uitdeed-hoefde-het-voor-mij-niet-meer

Meer in Bizar

To Top