Vind ons op

Zita

Chinese man opgepakt die lijk met taxi wou vervoeren in een bloederige koffer

Bizar

Chinese man opgepakt die lijk met taxi wou vervoeren in een bloederige koffer

In China werd een 32-jarige karaokebaruitbater opgepakt toen hij een taxi probeerde te nemen met een vrouwenlichaam in zijn koffer. De bloedvlekken op de bagage alarmeerden de taxichauffeur.

De taxichauffeur riep de politie erbij, toen hij de man wou helpen de koffer in de wagen te laden. Daarbij ontdekte hij de bloedsporen, aldus de politie van Taihe in de zuidoostelijke provincie Jiangxi. Volgens lokale media zette de man het op een lopen toen de politie arriveerde en liet hij daarbij zijn bagage achter. Toen de agenten de valies openden, vonden ze het lichaam van een 19-jarige vrouw.

Ex-collega

Het jonge slachtoffer zou een collega geweest zijn van de man, die als manager werkte in een karaokebar tot augustus dit jaar. Intussen is de 32-jarige man opgepakt. De politie meldt dat de zaak onderzocht wordt. Het is nog niet duidelijk of de man de moord pleegde en wat het motief voor de moord zou kunnen zijn.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/chinese-man-opgepakt-die-lijk-met-taxi-wou-vervoeren-een-bloederige-koffer

Meer in Bizar

To Top