HomeNieuwsBizarRapper 50 Cent dan toch geen bitcoinmiljonair

Rapper 50 Cent dan toch geen bitcoinmiljonair

Uit nieuwe documenten blijkt dat hiphopper 50 Cent niet de waarheid sprak over zijn recent ontdekte fortuin aan bitcoins. De artiest uit New York was in 2015 bijna failliet en uit papieren rond deze zaak blijkt nu dat hij toch geen virtuele munten bezit.

Een goeie maand geleden leek 50 Cent plots 8 miljoen dollar (zo’n 6,5 miljoen euro) rijker. De rapper was glad vergeten dat hij zich voor zijn album uit 2014 ‘Animal Ambition’ ook in bitcoins liet betalen. “Niet slecht voor jochie van South Side, ik ben zo trots op mezelf”, liet de rapper toen weten via Instagram.

Goede beslissingen

In officiële documenten van het faillissement, dat 50 Cent inmiddels te boven is gekomen, valt echter te lezen dat “de recente mediaberichten over zijn bitcoinfortuin foutief zijn”. Er staat dat Curtis James Jackson III, zoals 50 Cent echt heet, geen bitcoins of bitcoinaccount bezit.

“Zolang een verhaal mij of mijn merk geen onherstelbare schade oplevert, heb ik meestal niet de neiging het nieuwtje publiekelijk te ontkennen”, liet de zanger nog optekenen. “Ik heb nooit ontkend dat ik bitcoins had, omdat de persaandacht in mijn voordeel was en omdat het liet uitschijnen dat ik goede beslissingen kan nemen”, besluit de rapper.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels