Vind ons op

Zita

Bizar

Politie krijgt oproep omdat zoontje weigert salade te eten

Je kind groenten doen eten is niet zo eenvoudig als het lijkt. Sommige ukjes gaan ook erg ver om onder deze vervelende karwei uit te geraken. Zo belde een Canade jongen tot tweemaal toe de politie nadat hij gedwongen werd om salade te eten. 

Politieagenten uit het Canadese Hallifax kregen deze week wel een erg vreemde oproep. Een twaalfjarige jongen belde de twee keer de hulpdiensten omdat hij door zijn ouders gedwongen werd om salade te eten. Hij vond deze opdracht zo verschrikkelijk dat hij een klacht indiende.

Lesje leren

Hoewel de politie reageerde op de oproep, wilde ze de jongen toch ook duidelijk maken dat het bellen naar de politie alleen geldt in echt noodgevallen. “Iedereen weet hoe het voelt om iets te moeten eten dat niet lekker smaakt. Maar ik denkt dat het toch belangrijk is om iedereen, ongeacht de leeftijd, er op te wijzen dat de politie alleen mag gebeld worden als er een echt noodgeval aan de hand is. We hebben een goed gesprek met hem gevoerd en nadien alles weer peis en vree”, aldus Dal Hutchinson.

Het bericht Politie krijgt oproep omdat zoontje weigert salade te eten verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top