HomeNieuwsBizarOeps. Vrouw krijgt borstimplantaten in haar achterwerk

Oeps. Vrouw krijgt borstimplantaten in haar achterwerk

Een vrouw die in Turkije een operatie kreeg voor bilimplantaten is wakker geworden met… borstimplantaten in haar achterwerk. Het slachtoffer heeft ondertussen een herstelprocedure in Nederland ondergaan. 

Wat er exact gebeurd is in Turkije wil de vrouw niet zeggen. Maar uit de gegevens die de dame meekreeg, bleek dat de implantaten van het merk Allergan zijn. Een fabrikant die alleen maar borstimplantaten verkoopt. Een vreemd detail dus, aangezien de vrouw deze gewoon in haar billen heeft gekregen. Bovendien zijn ze op de bilspier gezet waardoor het slachtoffer rondliep met twee vreemde uitstulpingen.

Voorzichtig zijn 

Plastische chirurg Diana Gabriels die ook al een hele rist ‘Temptation Island’-deelnemers op haar tafel zag liggen, waarschuwt in een interview met HLN voor de gevolgen van operaties in het buitenland. “Bij ons zijn de regels veel strenger. Ik zie wekelijks patiënten over de vloer komen met verschrikkelijke na-effecten van operaties”Over het succes van Gabriëls operatie bij de patiënte met bil/borstimplantaten is niks geweten.

Het bericht Oeps. Vrouw krijgt borstimplantaten in haar achterwerk verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels