HomeNieuwsBizarPlotse lach jaagt Alexa-gebruikers angst aan

Plotse lach jaagt Alexa-gebruikers angst aan

Alexa, de slimme speaker van Amazon, lijkt op hol te slaan. Verschillende gebruikers melden op Twitter dat het toestel uit het niets begint te lachen. En dat jaagt hen de stuipen op het lijf.

Een man vertelt op Twitter hoe hij de schrik van zijn leven beleefde: terwijl hij in bed lag, hoorde hij plots een vrouw lachen. Nochtans was het slachtoffer alleen thuis. Gelukkig bleek het om Alexa te gaan, de slimme speaker van Amazon, en was hij dus niet in één of ander horrorverhaal beland.

Lachcommando

Deze gebruiker is niet de eerste die te maken krijgt met een lachende Alexa, verschillende mensen doen hun verhaal op sociale media. Producent Amazon beweert dat het toestel door iets in de omgeving getriggerd wordt. Iets dat lijkt op het commando om te lachen.

Daarom gaat het Amerikaanse bedrijf het lachbevel langer maken. Toch denken veel mensen dat dat niets zal uithalen. Als Alexa lacht, branden er geen lampjes. Dat betekent dat ze geen commando heeft gededecteerd, het toestel lijkt dus echt uit het niets te beginnen lachen.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels