HomeNieuwsBizarPendelend konijn gaat viraal

Pendelend konijn gaat viraal

Enkele Londenaars konden hun ogen niet geloven toen ze tijdens hun pendeltocht een opvallende viervoeter tegenkwamen. Geen hond of kat zat op de bus, maar wel een wit konijn.

Twittergebruiker Matt Hepburn was de eerste die de kleine pluizenbol opmerkte. Nadat hij een foto van het konijn op het sociale medium had geplaatst, doken er plots nog andere plaatjes op van het beestje op de bus. “Ik heb dat konijn ook gezien. Ik dacht dat ik aan het hallucineren was”, reageerde nog iemand anders. Blijkbaar heeft het diertje dus de vreemde gewoonte ontwikkeld om de bus te nemen.

Al snel stond een groot deel van de Twittergemeenschap in rep en roer. Sommigen merkten de opvallende gelijkenis op met het pratende konijn uit ‘Alice in Wonderland’.  Anderen vroegen zich dan weer luidop af of alles in orde was met de witte viervoeter, of hij een busticket had gekocht en of hij was afgestapt aan de juiste bushalte.

Uiteindelijk kwam Matt Hepburn met een verlossend antwoord. Hij was er in geslaagd om de eigenaar van het konijn op te sporen. “Blijkbaar is het baasje een rustige hippie en neemt het konijn wel vaker de bus.”

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels