HomeNieuwsBizarPasgetrouwd koppel onder vuur wegens deze ONGEPASTE trouwfoto: "Dit is écht harteloos!"...

Pasgetrouwd koppel onder vuur wegens deze ONGEPASTE trouwfoto: “Dit is écht harteloos!” (foto)

De ‘mooiste dag van je leven’, daar hoort natuurlijk een leuke foto bij!

Da’s ook bij onderstaand, pasgetrouwd koppel niet anders. En de coronacrisis mocht de pret niet bederven. Meer nog: ’t was hét centrale thema voor hun trouwfoto’s. Op zich niets mis mee, natuurlijk.

“Voor alle ‘covid-bruiden’: laat het de pret niet bederven. Zo voelt het om te trouwen tijdens deze pandemie”, plaatste de bruid op Facebook. Nadien volgde onderstaande foto.

Reddit-gebruiker ‘Relevant_Stranger’ deelde de opmerkelijke Facebookpost op de ‘wedding shaming’-subreddit. En daar waren ze niet mals voor het koppel. Vooral het feit dat de gasten ‘dood op de grond lagen’, schoot bij velen in ’t verkeerde keelgat. Anderen vonden het dan juist weer ‘goed gevonden’.

“Echt schandalig!”

“Hier zijn dus wel mensen écht aan gestorven hé”, titelt ‘Relevant_Stranger’. “Van alle harteloze dingen die ik hier (op de bewuste subreddit, red.) de laatste tijd heb zien passeren, spant dit wel de kroon. Dit is uitermate walgelijk, smakeloos en gewoon gestoord”, klinkt het verder. “Een familielid van mij is aan het coronavirus overleden. Deze foto maakt me echt kwaad”, lezen we nog tussen de vele reacties. Hoog tijd om eens te kijken waarover het allemaal gaat:


Foto: reddit / Relevant_Stranger

Foto bovenaan artikel: Deesha Chandra via Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels