Vind ons op

Zita

Pasgeboren baby test positief op coronavirus: “Geen idee hoe dit is kunnen gebeuren”

Bizar

Pasgeboren baby test positief op coronavirus: “Geen idee hoe dit is kunnen gebeuren”

Een baby bleek twee dagen na de geboorte besmet te zijn met het coronavirus. Hij is intussen volledig hersteld, maar het blijft een raadsel hoe hij het virus heeft kunnen oplopen.

Roxanne Dowdall beviel op 11 mei van een zoontje, Presley, in het ziekenhuis van Basildon in Essex (Engeland). Het jongetje kampte vlak na de geboorte met ademhalingsproblemen en werd naar intensieve zorgen gevoerd. Daar werd Covid-19 bij hem vastgesteld.

Schuldgevoel

Roxanne viel achterover van verbazing, want van haar kon hij het niet overgekregen hebben. “Ik geloofde mijn oren niet. Ik herinner me dat ik me schuldig voelde. Waarom kon ik mijn pasgeboren zoon niet beschermen? Ik bleef me afvragen hoe hij positief kon testen”, vertelt ze in The Sun.

Genezen

Intussen is Presley virusvrij en kerngezond, maar nog steeds is er geen duidelijkheid rondom zijn besmetting. “We zullen nooit een duidelijk antwoord krijgen op de vraag hoe hij besmet kon raken met het virus. We zullen ermee moeten leven”, besluit ze.

Het bericht Pasgeboren baby test positief op coronavirus: “Geen idee hoe dit is kunnen gebeuren” verscheen eerst op Metro.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer in Bizar

To Top