HomeNieuwsBizarOphef over influencer die naakt poseert voor kathedraal: «Ze moest zich schamen!»...

Ophef over influencer die naakt poseert voor kathedraal: «Ze moest zich schamen!» (video)

Een Britse influencer ligt onder vuur omdat ze een naaktshoot deed voor een Italiaanse kathedraal. «Vulgair en verwerpelijk», wordt er gereageerd.

Opvallend tafereel onlangs voor de kathedraal van Sint-Andreas in de Italiaanse stad Amalfi. Een influencer stond daar in haar blootje op de trappen van het religieuze gebouw met een rood kleed voor haar lichaam. Een passant filmde het schouwspel en de beelden gingen al snel rond op sociale media.

Verbazing

Daar werd met verontwaardiging gereageerd op de vertoning. «Uit de kleren gaan voor een prominente kathedraal is gewoonweg vulgair en verwerpelijk. Ze moest zich schamen!», «Het schandalige hieraan is niet dat ze een naaktshoot doet, maar dat ze de gevel van een kerk als achtergrond gebruikt», en «Straf dat dat in de eerste plaats al lukte. Wij moesten toestemming vragen om de trappen te mogen gebruiken voor de fotoshoot van het doopsel van ons kind», klinkt het onder meer.

Boete

Uiteindelijk legde de politie de fotoshoot stil en bleek dat de influencer geen toestemmingsbewijs kon voorleggen. Ze kreeg dan ook een boete wegens ‘obscene handelingen op een openbare plaats’.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ophef-over-influencer-die-naakt-poseert-voor-kathedraal-ze-moest-zich-schamen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels