HomeNieuwsBizarOPHEF: "Doneer geld aan de 'Black Lives Matter'-beweging en je krijgt een...

OPHEF: “Doneer geld aan de ‘Black Lives Matter’-beweging en je krijgt een foto van mijn blote borsten”

Een opmerkelijke manier om de goede zaak te steunen.

Enkele comédiennes laten op Twitter weten dat ze topless foto’s naar fans sturen, in ruil voor een bewijsje dat er geld gedoneerd werd aan de ‘Black Lives Matter’-beweging óf een gelijkaardig goed doel.

Vorige week woensdag liet comédienne Sarah Mowrey op Twitter weten dat als iemand 25 dollar of meer doneert, ze in ruil een pikante foto (inclusief ontblote boezem) stuurt. Op één dag tijd zamelde zo meer dan 6.000 dollar in.

Ook comédienne DeAnne Smith sprong mee op de kar. Zij wist in totaal al meer dan 30.000 dollar in te zamelen. En zo zijn er nog succesvolle inzamelacties geweest. Maar niet iedereen is even blij met de manier waarop…

Ophef

Kritiek op de actie bleef echter niet lang uit. Sommigen vinden dat het de ernst van de zaak niet genoeg benadrukt én dat het sexy selfies zou promoten op de kap van leed.

Dat dat zeker niet haar bedoeling was, laat Mowrey nu ook weten. “Ik hoop dat mensen focussen op de betogingen en (de strijd tegen, red.) politiegeweld in plaats van op de naaktfoto’s. Ik kreeg echter veel berichtjes van mannen die zeiden dat dit hen over de streep trok om nu toch te doneren”, klinkt het.

Foto: Twitter Sarah Mowrey – Bron: Vice.com

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels