Vind ons op

Zita

Opa doodgeslagen nadat hij man vroeg om muziek wat zachter te zetten

Bizar

Opa doodgeslagen nadat hij man vroeg om muziek wat zachter te zetten

Een 69-jarige opa uit Californië is een gewelddadige en zinloze dood gestorven omdat hij enkele jongeren vroeg om de muziek van hun wagen wat zachter te zetten. De man kreeg een fiks pak rammel en overleed enkele dagen later aan zijn verwondingen.

Bijna-zeventiger Robert Ketner zat volgens zijn nabestaanden afgelopen week rustig op een bankje voor een Starbucks-filiaal van zijn latte te slurpen toen er een auto met luide muziek op de parking stopte. “Het was echt luide muziek, ook andere mensen klaagden erover”, vertelt een familielid van Robert aan lokale nieuwszender KTXL.

Toen de man de jongeren in de wagen aansprak en hen vroeg om de muziek zachter te zetten, begon een van hen op de gepensioneerde opa te meppen. Het was de 20-jarige River Baumann die hem met een smak tegen de grond sloeg, vertelt de politie aan nieuwszender KOVR.

Hoofdwonde

Bewusteloos en met een hoofdwonde werd Robert afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar lag hij nog vier dagen aan levensondersteunende apparatuur, maar het mocht niet baten. Dader Baumann werd aanvankelijk gearresteerd op verdenking van mishandeling, maar wordt door de dood van Ketner nu beschuldigd van doodslag.

Het bericht Opa doodgeslagen nadat hij man vroeg om muziek wat zachter te zetten verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top