Vind ons op

Zita

Ontslagen pakjesbezorger legt uit waarom vrouw in bestelwagen was: «Ik deed wat elke man zou doen»

Bizar

Ontslagen pakjesbezorger legt uit waarom vrouw in bestelwagen was: «Ik deed wat elke man zou doen»

De pakjesbezorger van Amazon die onlangs ontslagen werd omdat op videobeelden te zien was dat een vrouw uit zijn bestelbusje stapte, heeft meer duidelijkheid gegeven over het ‘incident’. «Ze was mijn vriendin», klinkt het.

Vorige week ging een TikTok-video viraal waarin een pakjesbezorger uit Florida een vrouw op blote voeten in een kort zwart kleedje uit zijn bestelwagen van Amazon begeleidt. De beelden dateren uit 2019, maar doordat ze nu pas viraal gingen, merkte ook Amazon de video nu pas op.

De man werd meteen ontslagen omdat «onbevoegde personen in onze busjes toelaten een schending van ons beleid is. De chauffeur mag daarom niet meer voor ons werken», aldus een woordvoerder van Amazon aan TMZ.

Eenmalig incident

De pakjesbezorger, Tywan George, vertelt aan The Mirror dat hij «gewoon zijn werk» deed en dat de vrouw in kwestie zijn toenmalige vriendin was. «Het was een eenmalig incident, maar ik deed wat elke man zou doen. Van zodra ik zag dat de video viraal ging, wist ik dat me dat mijn ontslag zou kosten, want Amazon is op dat vlak erg streng. Ik vond het echter een zware straf, want alle pakjes zijn aangekomen en er was niets gestolen», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ontslagen-pakjesbezorger-legt-uit-waarom-vrouw-bestelwagen-was-ik-deed-wat-elke-man-zou-doen

Meer in Bizar

To Top