Vind ons op

Zita

OHHH. TikTok-hond verloor voorpootje in een ongeluk, maar wandelt nu rechtop (video)

Bizar

OHHH. TikTok-hond verloor voorpootje in een ongeluk, maar wandelt nu rechtop (video)

Vijf jaar geleden leek het erop dat Dexter het niet zou halen na een ernstig ongeval. Maar nu wandelt de schattige driepotige Bretoense spaniël als een diva door de straten, rechtop op zijn twee achterste poten.

Dexter is niet zomaar een hond: Als zesjarige hond heeft hij al 644,000 fans op TikTok vergaard dankzij zijn uitzonderlijke talent en doorzettingsvermogen. In maart 2016, toen hij bijna een jaar oud was, werd hij aangereden door een vrachtwagen, waarbij hij zijn rechtervoorpoot verloor. Hij moest vijf operaties ondergaan datzelfde jaar, en kreeg twee pinnen in zijn linkervoorpoot. Maar langzaam maar zeker begon Dexter ook kracht te kweken in zijn twee achterste poten. Plots kon hij rechtop lopen.

@dexterdogouray

A dog that can walk on two legs? Yes, this really happened! #dexterdogouray #funnydogsvideo #dogmomlife

♬ WFM – Realestk

Wees jezelf!

Het is een bijzonder, maar ook hartverwarmend zicht om Dexter te zien wandelen én lopen als een mens. Soms krijgt hij zelfs een ronde hoed of een bandana op, waardoor hij nog meer kan pronken met zijn opmerkelijke manier van stappen.

@dexterdogouray

you are my bestie #funnydogvideo #tiktokdoglover #perfectdog

♬ FRIENDS – Marshmello & Anne-Marie

Volgens zijn baasje Kentee Pasek stuurt Dexter daar een belangrijke boodschap mee uit: wees dapper, wees sterk en wees jezelf.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/ohhh-tiktok-hond-verloor-voorpootje-een-ongeluk-maar-wandelt-nu-rechtop-video

Meer in Bizar

To Top