HomeNieuwsBizarOntroostbaar baasje ziet gezicht van pas overleden hond in de wolken (foto)

Ontroostbaar baasje ziet gezicht van pas overleden hond in de wolken (foto)

Een Britse vrouw is ervan overtuigd dat haar hondje enkele uren na diens dood te zien was in de wolken. Ze maakte er een foto van, en met een beetje fantasie herken je de hond er inderdaad in.

Lucy Ledgeway moest op 20 juni jammer genoeg afscheid nemen van haar Jack Russel. Sunny was 14 jaar en kampte met diabetes. Ze kreeg een beroerte en stierf in de armen van Lucy’s vader, Jim.

Teken

Meteen na de dood van Sunny maakte de 19-jarige vrouw uit York (Engeland) met haar vriend Tom een ritje met de wagen om te bekomen. Vanop de passagiersstoel keek ze naar de wolken en spotte ze plots iets wat leek op haar hond die op haar neerkeek. “Even voordien zei ik nog tegen Tom dat ik van haar een teken wou dat alles goed is met haar. Ik keek naar de wolken en het voelde aan alsof zij het was, dat ze vanuit de wolken naar mij keek. Het gaf me zo’n fijn en warm gevoel. Het was haar manier om te zeggen dat ze oké is”, vertelt ze aan Daily Mail.

Lucy deelde het kiekje op sociale media, waar het intussen al meer dan 100.000 keer geliket werd.

Gezichten registreren

Volgens wetenschappers zien we gezichten in wolken omdat het menselijk brein van bij de geboorte gezichten registreert. Anderen zeggen dat het komt omdat onze hersenen betekenis willen geven aan willekeurige beelden.

Facebook / Lucy Helena Ledgeway

Het bericht Ontroostbaar baasje ziet gezicht van pas overleden hond in de wolken (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels