Vind ons op

Zita

Bizar

OnlyFans-model scheert haar okselhaar niet meer: «Sindsdien verdien ik veel meer geld!»

Een Brits model beweert dat ze acht keer meer verdient sinds ze haar okselhaar laat staan. Volgens haar is lichaamshaar bij vrouwen weer helemaal in.

Fenella Fox is al 10 jaar model en heeft de afgelopen 5 jaar haar okselhaar niet meer afgeschoren. De 28-jarige brunette verdiende vroeger zo’n 1.000 dollar (933 euro) per maand en de laatste jaren maar liefst 8.000 dollar (7.467 euro) per maand.

Populairder dan ooit

Ze wijt dat volledig aan het feit dat ze haar okselhaar laat staan. «Mensen zeggen mij vaak dat ik meer zou verdienen als ik mijn okselhaar zou scheren, maar daar geloof ik niets van. Mijn job is veel makkelijker en leuker sinds ik gestopt ben met scheren», vertelt ze aan Daily Star.

Volgens haar is lichaamshaar terug van weggeweest. «Ik maak al 10 jaar content en zie meer behaarde oksels dan ooit. Niet alleen op sociale media, maar ook in de pornowereld», klinkt het.

Bewondering

Haar volgers hebben massa’s respect voor haar keuze. «Het is voor mij geen verrassing dat je meer verdient. Dat is nu eenmaal de natuur», «Perfect! Ik hou van je lichaamshaar», «Wat een natuurlijk schoonheid», en «Zo mooi! Scheer het alsjeblieft niet af», is de algemene teneur in de reacties.

@fenellascorner

and those are my lowest months

♬ The Journey – Sol Rising

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/onlyfans-model-scheert-haar-okselhaar-niet-meer-sindsdien-verdien-ik-veel-meer-geld

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top