HomeNieuwsBizarBIZAR! Dit OnlyFans-model beweert dat ze een heks is en de toekomst...

BIZAR! Dit OnlyFans-model beweert dat ze een heks is en de toekomst kan voorspellen (foto’s)

Misschien wel het meest bizarre nieuws van deze week: een OnlyFans-model claimt dat ze een heks is die gedroomd heeft over de moord op haar vader… vooraleer hij écht werd neergeschoten.

Alice Irving is 24 jaar oud en produceert, zoals zovele modellen tegenwoordig, pikante filmpjes en foto’s voor haar OnlyFans-kanaal. Niets al te uitzonderlijks, al profileert de Canadese zich ook als een persoon met een hoger gevoel voor intuïtie en algemene gevoeligheid. Ze benadrukt daarbij wel dat ze niets te maken heeft met de “praktijken uit de donkere magie”.

Dood van vader

In een recent interview gaf ze een concreet voorbeeld van haar band met het occulte: “Toen ik 12 jaar oud was had ik een droom over mijn vader die doodging nadat hij werd neergeschoten. Twee weken later werd hij daadwerkelijk neergeschoten en stierf hij.” Ook zouden haar dode familieleden met haar communiceren en proberen haar te waarschuwen. “Enkele weken na het contact met hen zou ik iemand ontmoeten met die exacte naam en die zou slechte bedoelingen hebben gehad. Het is ongelooflijk,” zo geeft ze aan. Irving gelooft naar eigen zeggen dat “iedereen een heks kan zijn op haar manier”, alleen moeten ze dan de lichaamsintuïtie op punt krijgen. “En daarvoor moet je soms grote zaken opofferen”, besluit ze.

Foto: Twitter

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels