HomeNieuwsBizarOnlyFans-model krijgt na de seks te maken met een allergische reactie op…...

OnlyFans-model krijgt na de seks te maken met een allergische reactie op… noten (foto’s)

Je zal het maar meemaken… Een OnlyFans-topmodel moest dringend een apotheek opzoeken nadat ze seks had met haar vriendje. Blijkbaar had de kerel eerder nootjes gegeten en kreeg zij daardoor een hevige allergische reactie. Ze waarschuwt nu dan ook voor “seksueel overdraagbare allergische reacties”.

Lucy Banks, een populair OnlyFans-model, kreeg het na een vrijpartij met haar wederhelft nogal hard te verduren. Banks wist dat ze hevig allergisch was voor pindanoten, maar besefte niet dat ze er ook op zou reageren na intens fysiek contact met iemand anders. Haar vriend had net enkele van die nootjes gegeten met alle gevolgen vandien.

Rood en opgeblazen

Naar eigen zeggen was haar gezicht helemaal rood en opgeblazen en probeerde ze zich zo snel mogelijk een weg te banen richting de apotheek om enkele medicijnen. De Australische vertelde het volgende in een interview: “De apothekeres moest er heel hard om lachen. Ze haalde er zelfs enkele collega’s bij om extra meningen te vragen over de medicijnen die ik moest nemen, maar ondertussen kon ze zelf niet stoppen met lachen.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels