HomeNieuwsBizarOma die kussende jongens borduurt verovert het internet

Oma die kussende jongens borduurt verovert het internet

Er zijn heel wat grootmoeders die borduren, maar toch gaat de 85-jarige Miet uit Nederland viraal met haar hobby. De reden? Op Facebook staat een werkje van de oma, waarop twee kussende jongens te zien zijn. Ondertussen stromen de bestellingen voor gelijkaardige borduurwerkjes bij haar binnen. 

Het begon allemaal in december vorig jaar, toen Miet een borduursel maakte voor haar kleinzoon Willem. De jongeman ging samenwonen met zijn vriend en om dat te vieren wou de grootmoeder haar kleinzoon een kleinigheid geven. “Hij heeft een hip huis en valt op jongens, dus ik wilde een moderne versie maken van het oudhollands kussend paartje”, zo staat er op Facebook te lezen. “Dat vond ik hoog tijd worden, want verliefd zijn hoort geen grenzen te kennen.”

In de tussentijd is het borduurclubje van Miet opgedoekt. Daarom besloot Willem afgelopen zondag een Facebookpagina op te richten voor de creaties van zijn oma. In een mum van tijd ging die pagina volledig viraal. Zo heeft het account op enkele dagen tijd al meer dan 2.000 volgers achter zich geschaard.

Bestellingen aan de lopende band

Via het account kunnen geïnteresseerden ook bestellingen plaatsen voor borduurwerkjes. Maar er stromen zo veel aanvragen binnen, dat Miet wat overdonderd is. “Onze superoma Miet is helemaal overspoeld met hartverwarmende reacties. Ze heeft naald en draad meteen opgepakt, maar al de bestellingen kan ze alleen even niet aan. Daarom stoppen we nu even met bestellingen aannemen om het overzicht te bewaren”, klinkt het nog. Wie toch een creatie van Miet wil scoren, houdt de volgende dagen en weken best de Facebookpagina in de gaten.

Het bericht Oma die kussende jongens borduurt verovert het internet verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels