HomeNieuwsBizarMoeder is in paniek om blauwe toiletbril, maar eindigt met het schaamrood...

Moeder is in paniek om blauwe toiletbril, maar eindigt met het schaamrood op de wangen

Af en toe halen je ouders een stoot uit, waardoor je spontaan last krijgt van plaatsvervangende schaamte. De Britse Amber kan daarover meespreken. Het meisje uit Cambridge lag helemaal in een deuk toen haar moeder begon te panikeren omdat ze een blauwe toiletbril had gekocht. Althans, dat dacht ze toch.

“Mijn moeder had bij Ikea een toiletbril gekocht van 40 pond (45 euro, red.). Maar toen ze thuis arriveerde, ging ze helemaal door het lint omdat ze zag dat de bril blauw was”, schrijft Amber op Twitter. “Na dertig minuten had ze zich erbij neergelegd dat ze moest leven met een blauw toilet. En op datzelfde moment las ik het bijhorende label.”

Blijkbaar moest ze simpelweg de felgekleurde folie nog van de toiletbril trekken. Het meisje kon wel lachen met de flater van haar moeder en deelde het verhaal op Twitter. Daar werd de blunder uiteraard op hoongelach onthaald, al geven veel twitteraars toe dat ze een gelijkaardige fout hebben gemaakt. In totaal verzamelde de post maar liefst 170.000 likes en meer dan 35.000 retweets.

Het bericht Moeder is in paniek om blauwe toiletbril, maar eindigt met het schaamrood op de wangen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels