Vind ons op

Zita

OH NEE! Bruid morst rode wijn op haar trouwkleed: «Zo typisch voor mij» (video)

Bizar

OH NEE! Bruid morst rode wijn op haar trouwkleed: «Zo typisch voor mij» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft tijdens haar trouwfeest per ongeluk rode wijn gemorst op haar trouwjurk. Haar volgers loven haar voor het feit dat ze er zo rustig onder blijft.

Britt Van Nuland trouwde een tijdje geleden met Chad, een man waarmee ze sinds de middelbare school samen is. Ze ontwierp haar trouwkleed helemaal zelf. Haar huwelijk verliep vlekkeloos, maar tijdens het trouwfeest kwam er rode wijn op haar trouwjurk terecht. Ze liet het echter niet aan haar hart komen. «Het is zo typisch voor mij. Als ik geen ketchup of wijn op mijn outfit heb gemorst, was het geen goede dag», legt ze uit in een TikTok-video.

Positieve energie

De beelden werden intussen al meer dan 3 miljoen keer bekeken. Haar volgers vinden het bewonderenswaardig hoe ze met de situatie omgaat. «Ik hou van haar energie. Ze maakt er het beste van», «Ze had er evengoed een drama van kunnen maken, maar ze koos ervoor om positief te blijven», en «Ze gaat het trouwkleed toch nooit meer dragen. Ze weet hoe ze moet leven», klinkt het onder meer in de reacties.

@brittnewland

Alright anyone else have wedding fails they’d like to share #weddingfail #imadethisdress

♬ I AM WOMAN – ❦ emmy meli ❦

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oh-nee-bruid-morst-rode-wijn-op-haar-trouwkleed-zo-typisch-voor-mij-video

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top