Vind ons op

Zita

Internet serieus onder de indruk van dit Antwerpse gebouw: “Lijkt wel een ruimteschip!” (foto)

Bizar

Internet serieus onder de indruk van dit Antwerpse gebouw: “Lijkt wel een ruimteschip!” (foto)

Het internet reageert massaal op een foto die sinds enkele dagen rondzwerft van een wel heel vertrouwd gebouw voor de gemiddelde Antwerpenaar. “Dit lijkt wel alsof aliens ons binnenvallen met hun ruimteschip”, zo laat een Reddit-gebruiker weten.

Laat ons wel wezen: het is een knappe foto van Reddit-lid NeroLuis. Op de subreddit met de klinkende naam ‘evil buildings’, wat zoveel wil zeggen als ‘kwaadaardige gebouwen’, viel het havengebouw in Antwerpen meteen op. Al zullen de weersomstandigheden – het was nogal mistig op het moment van de foto – er ook wel iets mee te maken hebben.

E.T.

“Het doet me denken aan de E.T.-film en het ruimteschip dat daarin getoond wordt. Ook met die mist.”, zo merkt iemand op. Opvallend ook hoeveel internationale gebruikers op Reddit Antwerpen bezocht hebben én zwaar onder de indruk zijn van de stad in het algemeen. “De haven van Antwerpen is fantastisch. Op weg naar Frankrijk passeerden we die locatie en we waren zo onder de indruk van de grootte. Gigantische steekvlammen, tanks, raffinaderijen, etc… Ik hou van industriële zones en die van Antwerpen is ongelooflijk ’s nachts!”, vertelt iemand onder de foto.

Foto: Pexels (Andrea Piacquadio)

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top