Connect with us

Zita

OEPS. Vrouw kleurt gezicht groen dag voor sollicitatiegesprek

Bizar

OEPS. Vrouw kleurt gezicht groen dag voor sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek is een spannende gebeurtenis. Er staat een hoop op het spel en je wil uiteraard een goede indruk maken op je eventuele toekomstige werkgever. En dus haal je alles uit de kast om er zo goed mogelijk uit te zien. Al gaan sommigen daarbij een stapje te ver.

Dat is duidelijk het geval bij Kota. De TikTokster had een sollicitatiegesprek bij Bank of America en wou er daarom piekfijn uitzien. Omdat haar huid redelijk oneffen was, besloot ze om een maskertje uit te proberen. Een beslissing waar ze nog spijt van zou krijgen.

Chlorofyl

Het masker in kwestie was er eentje op basis van chlorofyl, ook wel bekend als bladgroen. Dat goedje, dat je ook in vloeibare vorm kan kopen, is de laatste tijd erg populair op TikTok. Mensen doen ’s ochtends een paar druppels in hun water of mengen enkele druppels door hun dagcrème om hun huid te verbeteren. Niks mis mee, ware het niet dat Kota de trend verkeerd begrepen had.

In plaats van enkele druppels door haar masker te mengen, besloot ze namelijk om het spul in pure vorm aan te brengen op haar gelaat. Ze probeerde vervolgens om het met draaiende bewegingen in haar huid te doen trekken, maar tevergeefs. In plaats daarvan kleurden zowel haar gezicht als haar vingers groen. Een kleurtje dat zelfs na heftig exfoliëren niet wou wegtrekken, waardoor de gelijkenis met Fiona uit Shrek zich opdringt. Of ze al dan niet alsnog naar haar sollicitatiegesprek is gegaan, weten we helaas niet.

@trippitreat

Job interview at Bank of America tomorrow does anyone have any ideas on how I can get this off. Exfoliating did barely anything I’m still green. #help

♬ original sound – Kota

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oeps-vrouw-kleurt-gezicht-groen-dag-voor-sollicitatiegesprek

Meer in Bizar

To Top