HomeNieuwsBizarOEPS. Vrachtwagen crasht en stort glijmiddel en dildo’s op de autosnelweg

OEPS. Vrachtwagen crasht en stort glijmiddel en dildo’s op de autosnelweg

In de Amerikaanse staat Oklahoma heeft een vrachtwagen zijn cargo vol dildo’s en glijmiddel gedumpt op de autosnelweg na een ongeluk. Dat schrijft de nieuwswebsite The Lost Ogle. De autosnelweg transformeerde algauw tot een «gigantisch distributiecentrum voor seksspeeltjes», schreven zij.

Het televisienetwerk News 9 had een helikopter op het auto-ongeluk op de Oklahoma Highway afgestuurd. Niemand raakte gewond na het ongeluk, maar al snel werd duidelijk dat de vrachtwagen een bijzondere, nogal pikante, cargo met zich meehad. Terwijl News 9 het nog hield op «een vrachtwagen die zijn lading verloor», ging The Lost Ogle wat specifieker.

Late zending

Ondanks dat je op basis van de helikopterbeelden niet kan zien dat het daadwerkelijk om seksspeeltjes gaat, beschreef The Lost Ogle de scène op de autostrade als «een hoop vibratordozen en tubes glijmiddel verspreid over de snelweg.» Enerzijds «omdat het er zo uit ziet» en anderzijds omdat het ongeluk zich voordeed vlakbij een «gigantisch distributiecentrum van voornamelijk seksspeeltjes.» «Dus als de verzending van je vibrator vertraagd is, dan weet je waarom.»


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oeps-vrachtwagen-crasht-en-stort-glijmiddel-en-dildos-op-de-autosnelweg

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels