HomeNieuwsBizarOEPS. Man wandelt naar auto met 300 gloednieuwe iPhones en wordt dan...

OEPS. Man wandelt naar auto met 300 gloednieuwe iPhones en wordt dan overvallen

Je hebt pech en je hebt dikke pech. En dit verhaal past helemaal in de laatste categorie. In New York werd een man op straat overvallen, net nadat hij met 300 iPhones uit een Apple-winkel kwam gewandeld.

Het slachtoffer liep met drie zakken vol nieuwe iPhones over straat, ter waarde van ruim 115.000 euro. Hij was bijna bij zijn wagen toen een andere wagen abrupt naast hem stopte en er twee mannen uitsprongen. Het duo eiste dat de man de zakken zou overhandigen. Maar de man weigerde, waarop hij een slag in het gezicht kreeg. De overvallers konden alsnog één van de zakken stelen. In totaal namen ze 125 iPhones mee, ter waarde van ruim 90.000 euro.

Bekende gast

Het slachtoffer is een bekende gast bij de Apple-winkel op Fifth Avenue. Hij koopt er vaak veel toestellen in één keer, die hij vervolgens in zijn eigen zaak doorverkoopt. De politie is nog op zoek naar de daders.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oeps-man-wandelt-naar-auto-met-300-gloednieuwe-iphones-en-wordt-dan-overvallen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels