HomeNieuwsBizarVrouw met maatje meer reageert subliem op haters die zeggen dat «ze...

Vrouw met maatje meer reageert subliem op haters die zeggen dat «ze meer kleren moet aandoen» (video)

Een Amerikaanse influencer geeft haar haters op briljante wijze lik op stuk in een TikTok-video. Ze krijgt immers vaak te horen dat ze haar lichaam moet bedekken, maar daar heeft ze geen zin in. Integendeel.

De vrouw – die zich @bluberry.spaghetti noemt op TikTok – weet van zichzelf dat ze volslank is, maar is daar trots op en toont haar lichaam maar al te graag aan haar meer dan 35.000 volgers. Meer dan eens gebeurt het dan ook dat ze negatieve opmerkingen krijgt, zoals onlangs nog toen enkele volgers zeiden dat dat «ze meer kleren moet aantrekken».

Averechts effect

In een TikTok-video reageert ze daar op haar manier op. Ze imiteert een opgenomen stem die zegt dat «mensen zich met hun eigen zaken moeten bemoeien». «Nee, schat. Ik ga mezelf nog meer tonen», schrijft ze erbij terwijl ze de daad bij het woord voegt.

Inspiratie

Haar volgers hebben massa’s bewondering voor haar. «Ik wou dat ik jouw zelfvertrouwen had. Je bent zo mooi», «Koningin!», «Je ziet er goed uit op jouw manier, meid», «Adembenemend knap!», en «Groot gelijk. Elke centimeter van jou is hemels. Ik hou van je video’s, ze geven me zoveel inspiratie», lezen we onder meer in de reacties.

@bluberry.spaghetti

Nah bby. Ima show her off! #bigwimen #tummytok #plussize #bigwomen #mommy #thick #bigandfat #fatandsexy #ilovemybody #hatersgonnahate #bbw #thickem #superthick #hourglass #plussize #bodyposi #bodypositivity

♬ original sound – Vic Dibitetto

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/vrouw-met-maatje-meer-reageert-subliem-op-haters-die-zeggen-dat-ze-meer-kleren-moet-aandoen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels