HomeNieuwsBizarOEPS. Kind botst met luiaard tijdens afdaling met tokkelbaan: «Ik sloeg hem...

OEPS. Kind botst met luiaard tijdens afdaling met tokkelbaan: «Ik sloeg hem recht in zijn gezicht» (video)

Met de tokkelbaan door de jungle zweven, is een geliefde activiteit bij toeristen in Costa Rica. Zo ook bij een dappere jongen die er meteen een onvergetelijke ervaring van maakte. Na enkele meters kwam hij namelijk bruusk tot stilstand door een luiaard die van de kabel zijn nieuwe relaxstekje gemaakt had: «En nu? Gewoon wachten?»

Een jongetje zal heel wat te vertellen hebben aan zijn vriendjes op de speelplaats nadat hij het avontuur van zijn leven beleefde in het GO.Adventure Arenal Park in Costa Rica. In een virale video lijkt hij zich aanvankelijk goed te amuseren op de tokkelbaan, tot hij plotsklaps hardhandig tot stilstand gebracht wordt. Hij crashte in een luiaard, die net een gezellige middag aan het beleven was op de kabelbaan. «Dat is een luiaard», roept hij uit met een bibberende stem. «Ik heb hem net recht in zijn gezicht geslagen.»

Ongedeerd

Zijn begeleider probeert hem gerust te stellen terwijl de luiaard een weg baant naar beneden via de kabel. Gehaast lijkt het harige beest niet, laat staan dat hij zich iets aantrekt van de botsing. «En nu? Wat doen we met de luiaard? Moeten we gewoon wachten?» vraagt het kind zich af.


Flavio Leiton Ramos, de eigenaar van het park, verzekerde USA TODAY dat noch het kind noch de luiaard verwondingen aan de botsing overhielden. Meer nog: Ramos ziet die luiaard wel geregeld en kent hem goed. «Het was wel goed dat het kind wist hoe hij de tokkelbaan moest gebruiken en hoe hij moest remmen», klinkt het.

Het is volgens Ramos wel de eerste keer dat iemand botst met de luiaard. Hij gelooft dat het chille dier via een tak kon klimmen op de kabelbaan. «Het is een van die dingen dat een keer voorvalt en daarna waarschijnlijk nooit meer.»

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/oeps-kind-botst-met-luiaard-tijdens-afdaling-met-tokkelbaan-ik-sloeg-hem-recht-zijn-gezicht-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels