HomeNieuwsBizar‘Nieuwsgierige’ puber stopt USB-kabel in penis

‘Nieuwsgierige’ puber stopt USB-kabel in penis

Een 13-jarige Chinees heeft flink last gehad van zijn nieuwsgierigheid. De jonge Aziaat leek het om de een of andere reden een goed idee te vinden om een USB-kabel in zijn penis te stoppen. Maar nadat hij de kabel zo’n 20 centimeter naar binnen had geduwd, wilde hij niet meer naar buiten.

Zijn ouders brachten de jongen naar een ziekenhuis. Daar probeerden de dokters eerst met glijmiddel de kabel uit de penis te halen. Dat lukte niet. Dokter Xu Liyan vertelt dat de kabel in de knoop was geraakt toen de jongen hem in zijn blaas had geduwd.”Toen we hem er daarna uit probeerden te halen, bleef hij vastzitten.”

Op dezelfde manier

Daarom besloten de dokters dat opereren de enige optie was. De volgende dag werd het kind overgeplaatst naar een ander ziekenhuis. Ze sneden in zijn blaas en knipten de knoop door. Daarna hebben de kabel er op dezelfde manier uitgehaald als hij er ook in was gegaan.

De jongen zei naderhand dat hij ‘nieuwsgierig’ was naar zijn geslachtsdelen. Hij herstelde gelukkig snel en werd na twee weken alweer uit het ziekenhuis ontslagen.

Het bericht ‘Nieuwsgierige’ puber stopt USB-kabel in penis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels