HomeNieuwsBizarVrouw vraagt man ten huwelijk met ei in haar vagina

Vrouw vraagt man ten huwelijk met ei in haar vagina

Een vrouw wilde haar vriendje op een wel heel originele manier ten huwelijk vragen. Haar aanzoek eindigde in het ziekenhuis, volgens de Britse krant The Sun.

Gynaecoloog Adam Kay verzamelde de meest memorabele momenten uit zijn carrièrre in zijn boek ‘This is going to hurt’. Eén van die anekdotes gaat over patiënte ‘JB’. Die jonge vrouw wilde haar vriend ten huwelijk vragen. Normaal neemt de man het initiatief, maar volgens de traditie mag een vrouw op 29 februari (elke vier jaar) haar man vragen om te trouwen. De dame in kwestie wilde dat liefst op een originele manier doen. Dus kocht ze een verlovingsring, stak die in een Kinder Surprise-ei en plaatste het ei in haar vagina. Dan zou ze haar vriend verleiden tot wat ‘vingerwerk’, en zo zou hij ‘per ongeluk’ het ei vinden.

Ei zit vast

Tot zover het romantische idee. De uitwerking verliep helaas iets minder vlot dan gepland. Het ei draaide rond in de vagina van de vrouw, waardoor het vast kwam te zitten. Haar vriend noch zij kregen de Kinder Surprise eruit. Het koppel ging dan maar naar het ziekenhuis, en daar ontmoetten ze dokter Kay. Al die tijd wilde de vrouw niet zeggen waarom ze een ei in haar geslachtsdeel had gestoken.

Ten huwelijk gevraagd

Dokter Kay kon het ei uiteindelijk losmaken met een soort van tang. Groot was de verbazing bij haar vriend toen de ring tevoorschijn kwam. De vrouw stelde de vraag aan haar toekomstige, en die zei ja. Volgens dokter Kay vermoedelijk uit shock, want “wat zou een vrouw die een ei in haar vagina steekt doen als hij ‘nee’ zou zeggen?” Alleszins een mooi verhaal voor op de receptie van de trouw.

Bron: The Sun

 

Het bericht Vrouw vraagt man ten huwelijk met ei in haar vagina verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels