HomeNieuwsBizarNieuwe TikTok-challenge veroorzaakt diepe putten op stranden in Florida (video)

Nieuwe TikTok-challenge veroorzaakt diepe putten op stranden in Florida (video)

De diepe putten die aangetroffen zijn op de stranden van Florida zijn vermoedelijk het resultaat van strandgangers die een TikTok-challenge uitprobeerden, zo verklaren functionarissen.

«Ik viel er bijna in», verklaarde een strandganger aan WBBH-TV. De voorbije week trof de vrouw vier putten aan op het stand in Florida, tot wel anderhalve meter diep en 1,2 meter breed. «Ik heb nog nooit zulke putten gezien.»

Burgemeester Holly Smith van het eiland Sanibel in Florida verklaart dat medewerkers van Openbare Werken de putten intussen opvulden. Smith vermoedt dat een TikTok-challenge de boosdoener is: «Op TikTok circuleert een challenge die oproept om een zo diep mogelijke put te graven.»

Het Marco Island Police Department plaatste vorige week een foto op Facebook waarop een grote put te zien is op een strand, met een achtergelaten schep erin. «Vul de put alstublieft weer op en neem uw spullen mee. Het is een gevaar voor andere strandgangers, vooral voor onze prachtige zeeschildpadden», maande de politie aan.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/nieuwe-tiktok-challenge-veroorzaakt-diepe-putten-op-stranden-florida-video

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
32.5 ° C
34.3 °
30.5 °
24 %
2.1kmh
0 %
za
34 °
zo
34 °
ma
24 °
di
30 °
wo
27 °

Populaire Artikels