HomeNieuwsBizarNicole wist negen maanden lang niet dat ze zwanger was

Nicole wist negen maanden lang niet dat ze zwanger was

De Nederlandse Nicole Liefhebber was zich negen maanden lang van geen kwaad bewust tot ze ineens te horen kreeg dat ze zwanger was. Plotseling zei de dokter: “Ik voel een hoofdje.”

Nicole heeft drie kinderen en telkens was ze zich erg bewust van haar zwangerschappen, maar de vierde keer draaide helemaal anders uit. “Ik was vaak moe en had zo’n drukkende buikpijn, maar ik dacht dat dit kwam door de stress van een hectisch gezin. Maar op een avond was de pijn echt niet meer te harden en moest mijn man Theo een ambulance bellen.”

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis van Apeldoorn beseften de hulpverleners dat het niet ging om een onschuldige buikpijn. Ze stuurden haar onmiddellijk naar de verloskamer. Toen de gynaecoloog zei dat hij een hoofdje voelde, kon ze dat maar moeilijk geloven.”Ik ben niet eens zwanger. U bent gek”, riep de vrouw. Langzaamaan begon het Nicole en Theo door te dringen dat er echt een vierde kindje op komst was. 40 minuten nadien was kleine Lisa er al.

Mysterie 

Het koppel uit Eerbeek snapt nog altijd niet hoe Nicole negen maanden lang niks heeft gemerkt van de zwangerschap. “Mijn psyche en mijn lichaam moeten elkaar misbegrepen hebben. Ze zaten niet op dezelfde lijn”, vertelde de vrouw. Ik was al die tijd ongesteld en nam stipt de pil. Ook een bolle buik bleef achterwege want mijn darmen en buikspieren maakten geen ruimte voor de baby. Ik droeg Lisa in mijn rug waardoor ik geen dikke buik kreeg”, aldus Nicole.

Het bericht Nicole wist negen maanden lang niet dat ze zwanger was verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels