HomeNieuwsBizarNederlandse vrouw brengt drie kuikens groot en gooit ze daarna op de...

Nederlandse vrouw brengt drie kuikens groot en gooit ze daarna op de BBQ

Tikkie, Takkie en Tokkie zijn drie schattige kuikentjes die momenteel grootgebracht worden door de Nederlandse Astrid Willems. Maar wat de diertjes nog niet weten is dat na zes weken onverbiddelijk op de BBQ belanden. Willems noemt het een: ‘Doe-Het-Zelf-Kippakket’ 

Astrid Willems uit het Nederlandse Brabant wil mensen meer bewust maken van waar hun vlees vandaan komt en daar vond ze niks beter op dan met een ‘Doe-Het-Zelf-Kippakket’ . De vrouw uit Valkenswaard kocht drie kuikens en na twintig dagen werden Tikkie, Takkie en Tokkie geboren. “Ik ben super trots op de kuikens. Je hebt toch twintig dagen naar de eitjes zitten kijken, in de hoop dat ze alle drie uitkomen. Het is heel leuk dat het is gelukt”, aldus Willems tegen Editie NL.

Nadat ze de ukjes heeft opgevoed, gaat ze een BBQ organiseren en hun vlees aan gasten serveren.

Babylijst 

Tot aan de slacht wordt het trio goed verzorgd. Zo slapen ze momenteel in een hok met warmteplaat en als ze groter zijn krijgen ze zelfs een eigen kippenhok. Andere items op de babylijst: een hamer, mes en een knuppel voor het minder leuke deel van haar project. Op de vraag of ze Tikkie, Takkie en Tokkie zelf gaat slachten, heeft ze nog geen concreet antwoord. “Misschien is het beter als een professioneel het doet en daarna smijt ik ze op de BBQ.”

Bevruchte eieren. Vandaag beginnen de deelnemers met uitbroeden. #doehetzelfkip

A post shared by doehetzelfkip (@doehetzelfkip) on

Het bericht Nederlandse vrouw brengt drie kuikens groot en gooit ze daarna op de BBQ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels