HomeNieuwsBizarNederlands bedrijf neemt meesterlijk wraak op Duitse foutparkeerders: "Eigen schuld, dikke bult!"...

Nederlands bedrijf neemt meesterlijk wraak op Duitse foutparkeerders: “Eigen schuld, dikke bult!” (foto’s)

Bijzonder beeldmateriaal uit Nederland. Daar ging het zondag op het bedrijventerrein ‘Willem-Alexander’ even fout…

’t Is niet de eerste keer dat mensen er maar parkeren waar ze willen. ’t Blijkt na een rondvraag volgens 1limburg.nl namelijk een ‘grote ergernis’ van de bedrijfseigenaars.

Bezoekers van een lokale outletwinkel zouden er weleens voor durven kiezen om, in plaats van 4 euro te betalen voor een legitieme parkeerplaats voor een hele dag, illegaal gebruik te maken van de privéparkingen van naburige bedrijven.

“Eigen schuld, dikke bult”

Terug naar zondag dus. Toen waren het vooral enkele Duitsers die zich aan ‘foutparkeren’ waagden. Dat was echter niet hun beste plan, want de maat was vol voor ‘Jos Menten Metaalrecycling’. Met enkele strategisch geplaatste containers aan de in- en uitgang van de parking van het genoemde bedrijf, zaten de foutparkeerders vast met hun wagen.

Beelden van de bijzondere actie gaan momenteel viraal in Nederland. En er kan op veel begrip gerekend worden! “Eigen schuld, dikke bult”, lezen we. “Laat maar lekker staan tot morgen”, gaat iemand verder. “Gewoon geweldig”, besluit iemand anders nog. Kijk maar:


Foto: Facebook LIVE • Check Remunj / Bron: 1limburg.nl

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels