HomeNieuwsBizarBruidegom onder vuur nadat hij DIT aanbiedt als 'betaling in natura' aan...

Bruidegom onder vuur nadat hij DIT aanbiedt als ‘betaling in natura’ aan muzikant. Internet reageert: “Degoutant!” (foto’s)

Jamie Mathias, een muzikant, plaatste screenshots van een wel erg ‘bijzonder’ gesprek tussen hem en een bruidegom op Facebook.

“Ik heb net ‘hitsige bruidsmeisjes’ toegevoegd als mogelijke betaling voor trouwpartijen”, opent hij zijn bericht op sarcastische wijze.

Wat volgt zijn enkele chatberichten tussen hem en een bruidegom die op zoek was naar een muzikant om te komen spelen op z’n nakende trouwfeest.

“Degoutant!”

Echt geld betalen, zoals dat toch doorgaans ’t geval zou moeten zijn, zag de bruidegom echter niet zitten. “We zitten in een pandemie en ik vroeg me af of je anders gewoon één liedje zou willen komen spelen. Mijn vrouw vindt jou geweldig en ik zal er ‘punten mee scoren’. Ik geef je eten en wat bier en ik zal een goed woordje doen bij de bruidsmeisjes die ongetwijfeld ‘hitsig’ staan wegens de lockdown”, valt er te lezen…

“Da’s heel vriendelijk maar helaas heeft de pandemie mij ook getroffen en moet ik ook geld verdienen”, laat Jamie weten. “Man, het spijt me maar ik kan echt geen ‘neen’ aanvaarden. Ze zal niet met mij willen trouwen als je niet komt”, probeert de wanhopige bruidegom nog. “Dan zal je mij toch gewoon moeten betalen. En niet met wat voedsel en ‘geile bruidsmeisjes'”, antwoordt de muzikant nog. En zo gaat het nog even verder…

Er werd in geen tijd hevig gereageerd op het bijzondere gesprek. “Ik vraag me af wat zijn toekomstige er van vindt dat hij de pooier probeert te zijn van haar vriendinnen om een muzikant te betalen”, klinkt het. “Degoutant op zoveel verschillende manieren”, besluit iemand anders nog. Kijk maar:

Archieffoto door Oliver Li via Pexels – Bron: Daily Star

Brussel
onbewolkt
28.5 ° C
29.9 °
26.9 °
45 %
2.1kmh
0 %
di
28 °
wo
28 °
do
28 °
vr
27 °
za
25 °

Populaire Artikels