HomeNieuwsBizarMysterieus zeemonster aangespoeld in Filipijnen

Mysterieus zeemonster aangespoeld in Filipijnen

Enkele bewoners van de Filipijnse stad Maasin op het eiland Leyte hebben tijdens een strandwandeling een mysterieus wezen ontdekt. Ze vermoeden dat het om een zeemonster gaat.

Vorige week donderdag werd het mysterieuze dier, dat maar liefst tien meter lang is, voor de eerste keer gespot. “Ik kwam toevallig langs en heb snel enkele foto’s gemaakt”, vertelt de 42-jarige Nujnuj Capistrano aan The Sun. “Ik was verrast omdat het zo groot was en omdat ik nog nooit eerder een gelijkaardig dier gezien heb. Ik weet niet wat er exact gebeurd is, maar het beest was zeker en vast al dood toen ik het zag. De stank was echt niet te harden.”

Capistrano is niet de enige die nieuwsgierig een kijkje kwam nemen, integendeel. Heel wat bewoners en toeristen probeerden een glimp op te vangen van het beest, tot medewerkers van de stad het beest opnieuw de zee hebben ingesleurd. Achteraf waren veel mensen ervan overtuigd dat het gaat om een of ander mysterieus zeemonster, maar dat spreekt de plaatselijke expert Julius Alpino tegen. Volgens hem is het simpelweg een lijk van een soort walvis.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels