HomeNieuwsBizarBericht van homoseksuele jongen gaat viraal om hilarische reden

Bericht van homoseksuele jongen gaat viraal om hilarische reden

Een homoseksuele jongen wou naar een pyjamafeest van een vriendin gaan. Er was alleen probleem: van de moeder mochten er geen jongens blijven slapen.

Als tienermeisjes een sleepover organiseren, geldt er een gouden regel: er zijn geen jongens toegestaan. En dat is een jammere zaak, vindt de homoseksuele Mason Brian Barclay. Eén van zijn beste vriendinnen organiseerde zo’n pyjamafeestje en de jongeman besloot zijn kans te wagen.

Hij stuurde een berichtje naar de moeder van het meisje, met de vraag of hij toch mocht komen naar het feestje, rekening houdend met zijn geaardheid. “Hey mevrouw Shelton. Dit is Mason Brian Barclay, een van de beste vrienden van je dochter. Ik vroeg me af of ik, een zeer homoseksuele man, vrijdag ook mocht komen naar de sleepover? Meestal worden jongens niet uitgenodigd omdat ze geïnteresseerd zijn in het andere geslacht, maar bij mij is dat duidelijk niet het geval”, schreef de jongeman.

Omdat hij het antwoord zo grappig vond, plaatste hij het op Twitter. “Mijn man is best knap. Moet ik bezorgd zijn?”, klinkt het bericht dat in een mum van tijd viraal ging.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels