HomeNieuwsBizarMuziekliefhebbers kunnen nu het duurste festivalticket ter wereld kopen

Muziekliefhebbers kunnen nu het duurste festivalticket ter wereld kopen

Heb je veel geld en wil je een onvergetelijke zomer beleven? Dan is een uitstapje naar het Ijslandse muziekfestival Secret Solstice-festival een goede keuze. De organisatoren bieden een golden ticket aan voor 1 miljoen dollar of 850. 000 euro. 

Secret Solstice is een pareltje in de wereld van muziekfestivals. Het evenement gaat door van 21 tot 24 juni, net wanneer de zon in Ijsland 96 uur aan één stuk schiijnt. Enkele bekende namen op de affiche dit jaar zijn o.a. Bonnie Tyler, Charlotte De Witte, Steve Aoki en Clean Bandits.

Wachtlijst 

Om Secret Solstice nog meer allure te geven, heeft de organisatie beslist om één golden ticket ter beschikking te stellen. Voor 1 miljoen dollar of 850.000 krijg je een luxueuze vipbehandeling samen met vijf vrienden. Voor die prijs wordt kosten noch moeite gespaard. Je krijgt een all-acces pas tot het festival, een privéjet ter beschikking, wordt alleen het allerbeste eten voorgeschoteld en kan je je aan een privéoptreden van Bonny Tyler en Slash verwachten. Wie bot vangt hoeft niet te treuren, hij of zij krijgt een plaatsje op de wachtlijst, aldus een woordvoerder van het festival.

Voor wie iets minder diep in zijn of haar portemonnee wil tasten: er zijn ook viptickets te koop met prijzen tussen de 1500 en 12.500 euro. Voor een gewoon kaartje betaal je 175 euro.

Het bericht Muziekliefhebbers kunnen nu het duurste festivalticket ter wereld kopen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels