Vind ons op

Zita

Bizar

Feestvierder wordt wakker in mobiel toilet

De ochtend na Koningsdag werd een jonge Groninger wakker in een mobiel toilet. De man kon de deur enkel op een kier krijgen, maar geraakte er niet uit door de andere wc’s die errond stonden. Hij besloot dan maar om de politie te bellen.

Dixi’s staan erom bekend niet erg hygiënisch te zijn. En dat is nog een understatement. Je wil er eigenlijk liefst je behoefte niet in doen, laat staan erin slapen. Een Nederlander die Koningsdag iets te hard gevierd had, dacht daar anders over en viel in slaap op een mobiel toilet.

Industrieterrein

De dixi had in Groningen gestaan voor de bezoekers van Koningsdag. Na de feestelijkheden waren de mobiele wc’s opgehaald uit de stad en terug naar een industrieterrein gebracht. Niemand had natuurlijk de slapende feestvierder in een van de dixi’s opgemerkt.

Agenten konden hem gelukkig snel lokaliseren en bevrijden uit zijn benarde positie. De man herinnerde zich niet meer wanneer hij precies de wc was binnengestapt. Volgens een woordvoerder van de politie moet dat rond 1 uur geweest zijn.

Het bericht Feestvierder wordt wakker in mobiel toilet verscheen eerst op Metro.

Meer in Bizar

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top