HomeNieuwsBizarMoeder reageert briljant op kritiek dat «ze zich als een mama moet...

Moeder reageert briljant op kritiek dat «ze zich als een mama moet kleden» (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft een video gedeeld waarin ze haar critici, die vinden dat ze zich als moeder niet gepast kleedt, lik op stuk geeft. De meerderheid van haar volgers vindt haar reactie meer dan terecht.

De vrouw, die zich AJ noemt op TikTok, deelt regelmatig video’s waarin ze gedurfd voor de dag komt. Het duurde echter niet lang vooraleer enkele volgers de wenkbrauwen fronsten. «Je bent een moeder en je kleedt je zo?!», wordt er weleens gereageerd op haar filmpjes.

Topje

De 29-jarige mama liet de kritiek niet aan haar hart komen. Integendeel, ze maakte een nieuwe video waarin ze een gewaagd topje en een korte short draagt. «Sorry, niet iedereen kán zich zo sexy kleden», zegt ze een stem uit een ander fragment na.

Positieve reacties

Haar video werd intussen al meer 17 miljoen keer bekeken. De meeste mensen reageren erg positief op de boodschap. «Of je nu alles bedekt of net heel weinig, mensen zullen er altijd iets op zeggen. Je staat heel goed met die outfit!», «Eens je een mama bent, verlies je dan niet in enkel die rol. Je bent een mens die mag doen wat hij wil», en «Haters zullen altijd haten. Geniet ervan zolang het kan. Ja, je ziet er goed uit», klinkt het onder meer. Maar ook: «Toon wat zelfrespect», en «Weet wel dat de vrienden van je kinderen altijd geobsedeerd zullen zijn door jou», luidt het.

TikTok / @beautywithaj

@beautywithaj

#ootd #fashiontiktok #fashionforyou #diditmyself #ScreamItOut #ootdfashion #foryou #fyp #mom #momlife #vibes

♬ Janrah – $avannah Hannah

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/bizar/moeder-reageert-briljant-op-kritiek-dat-ze-zich-als-een-mama-moet-kleden-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels