HomeNieuwsBizarMoeder ontdekt dochters geheimpje op röntgenfoto

Moeder ontdekt dochters geheimpje op röntgenfoto

Wat doe je als je heel graag een piercing wilt, maar je moeder er eigenlijk niet zo over te spreken is? Tja, dan neem je hem toch gewoon stiekem. En op twintigjarige leeftijd moet het niet heel moeilijk zijn om een tepelpiercing verborgen te houden. Toch kwam de moeder van de Amerikaanse Sydney Allen op een bijzondere manier achter de verborgen piercings van haar dochter.

Sydney kreeg voor haar twintigste verjaardag van haar zus twee tepelpiercings. Aan Buzzfeed liet Sydney weten dat haar moeder nogal conservatief is en een hekel heeft aan tattoos en piercings. “Aangezien ik over het algemeen niet zo vaak mijn shirt uit heb in de omgeving van mijn moeder, had ik verwacht het goed verborgen te kunnen houden.”

Röntgenfoto 

Maar toen er afgelopen dinsdag tijdens een ziekenhuiscontrole een röntgenfoto werd gemaakt, werden haar piercings plotseling heel duidelijk zichtbaar. Sydney wist niet dat er metalen voorwerpen zichtbaar zouden zijn op de foto. Toen de dokter de foto liet zien, was het onmogelijk om de twee metalen staafjes te missen. Sydney en de dokter barstten gelijk in lachen uit. De moeder van Sydney was nogal geschrokken en wilde de ‘geheime piercings’ later bespreken. Uiteindelijk kon ze zich er toch wel bij neerleggen, ook omdat niemand ze kan zien.

Meer foto’s op social media

Op social media delen veel mensen foto’s van een soortgelijke ervaring. Zo werd eerder al een piercing zichtbaar in iemands mond en ook andere tepelpiercings zouden niet onopgemerkt uit de scan komen.

Het bericht Moeder ontdekt haar dochter’s tepelpiercings op röntgenfoto verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels