HomeNieuwsBizarGehaaste mama vergeet haar twee kinderen in treinstation

Gehaaste mama vergeet haar twee kinderen in treinstation

Rennen om op tijd je trein te halen, het een herkenbaar gegeven. Een jonge moeder uit Nederland was zelfs zo gehaast, dat ze haar twee kinderen vergat in het treinstation. 

Soms ben je zo gefocust om je trein te halen, dat je alles vergeet. In zeldzame gevallen worden ook je kinderen daar de dupe van. “Nadat een vrouw de trein had genomen, kwam ze er achter dat haar twee kinderen nog op het perron stonden”, dat schreef de veiligheidsdienst van de Nederlandse Spoorwegen op hun sociale media. In volle paniek rende ze naar de conductrice. Wat bleek? In alle drukte van het opheffen van haar bagage, had ze niet gemerkt dat haar twee ukjes niet mee waren opgestapt.

Gratis treinrit

Gelukkig voor de mama, kon het probleem snel worden opgelost. “Wij hebben er voor gezorgd dat de vrouw in kwestie gratis naar het station kon reizen waar haar kinderen stonden”, aldus de NS.

Klantendienst

De kinderen hadden het ondertussen goed naar hun zin. Ze werden opgevangen in een verwarmt lokaal van de klantendienst, waar ze snacks en frisdrank kregen tot hun mama terug was. Opgelucht bedankte ze de veiligheidsdiensten en gingen ze nadien allemaal samen naar huis.

Het bericht Gehaaste mama vergeet haar twee kinderen in treinstation verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels